Trénink - Lhota u Hošťálkovic

28.08.2011 07:51

Včera se konal další trénink, který pořádala Zlatka, poprvé jsme s ní jeli běhat do Lhoty u Hošťálkovic.  Vše se seběhlo docela rychle s Luckou jsme se domluvily ráno na facebooku, že pojedeme běhat a hned jsme to oznámily Zlatce. K nám se ještě přidala Marika s Anubisem. Takže nakonec jsme jely v sestavě já, Dar, Remus, Lucka s Davidem a s Ronjou, Marika s Anubisem a vydaly se na cestu. Z Ostravy to není daleko, asi takových 5 km.  Nakonec jsme dorazily na místo, Zlatka tam už byla  a za námi doráželi další účastníci.

Vedro bylo šílené, ne jendou problěhla hláška, kdo tohle vymyslel, když je tak teplo. Psi byli spokojeni a to bylo to hlavní. Lucka pronesla hlášku, ze které jsme byli mrtví všichni, já bych uběhla tak 200 m, to jsem ji řekla, že já 5 m a padla bych do mdlob a všichni se mnou souhlasili. Ronja s Darem se málem udusili při cestě na start, ale musím je pochváli,t na tom jsme se shodly s Luckou, opravu moc pěkně spolu běhají, jsou to rivalové jak se patří, jde vidět jak se snaží.

Remus u killu

Na posled vyběhli všichni 3 RR, Ronja, Dar a Remus. Remuláda byl velmi šikovný, vždy se snaží běh nějak zkrátit a tentokrát běžel nádherně s naší závodní dvojkou. Bylo vidět, že jsou sehraní a opravdu střapeček lovili, nádherný pohled, když běží 3RR.

Díky všem za super akci, a že jsme se sešli v tomhle úporném vedru.

Fotky najdete zde