Hanácký pohár 2012

07.04.2012 20:09

V něděli 07.04.2012 jsme se vydali na Hanácký pohár, který se konal v Radslavicích u Přerova, pod záštitou Českého psa. Tento závod byl rozdělen do dvou skupiny, psi nad 45 cm běhali ráno a pod 45 cm odpoledne. Asi určitě neuhádnete s kým jsme cestovali, no jistěže s kým jiným než s našim sparingpartnerem Ronjou a tetou Luckou. Tohle bylo překvapení a určitě veliké. Oba dva běhy jsme běželi spolu, což bylo skvělé. Musím říci, že jsme se kapke obávaly, že si natlučem kokos,, letos poprvé se nám v Radslavicích nepřihodil žáden držkopad nebo papání písečku, jak obvykle bývá zvykem. A byl otevřený i bufet, takže následoválo papaní párečku v rohlíčku, dorazily i oranžové TOI-TOI.

Jak bývá zvykem všude vždy přijíždíme jinudy, i když jsme tam bylo už po 150, tak jsme zase dorazily jinudy. Prostě kdo s námi cestuje se nikdy nenudí a nikdy neví, co ho čeká.

Tento závod pro nás dopadl pěkně Dar obsadil  nádherné 2. místo a Ronja obsadila pěkné 3. místo v kat. psi/feny bez PP nad 45 cm, tímto blahopřejeme Ronji.

Čekáme na tetu Zlatku a spol. jak se umístili odpoledne v kat. psi/feny do 45cm.

Děkujeme všem za příjemně strávený den, docela v pěkném počasí, sem tam nám i vysvitlo slunéčko, tak jsme byli rádi. Bylo o hodně tepleji než minulý týden v Brně.