Coursing Radslavice u Přerova

20.06.2009 18:57

Dne 13.6.2009 jsme se zase s Darem vydali za zábavou, tentokrát do Radslavic u Přerova a opět s kým jiným než s Českým psem (www.ceskypes.cz). Vyrazili jsme ráno vlakem, ve Svinově přistoupili Lucka s Ronjou a ještě Lucka s Ashley ( parsen russel teriér ) cesta proběhla v klidečku protože jsme jeli rychlíkem a měli jsme kupé sami pro sebe.

Na nádraží v Přerově nás vyzvedl Kuba ( Katka a Adam ) a odvezl nás ( a po skončení akce zase přivezl ) do Radslavic, ještě jednou děkujeme.

Oba dva běhy jsme běželi s Ronjou. Počasí se nám vydařilo a Dar i Ronja běželi pěkně naplno. Ronja se stále zlepšuje, běh od běhu je rychlejší.

foto: Dar na startu s Ronjou



V Radslavicícj jsme se potkali s Luisou a jejími psy a pak jsem čekali na Kristýnku, která má Annie a Dennyho – oba jsou krásní a moc se mi líbili, Denny je super blonďáček a velmi kontaktní, jak jsme šla k němu, tak byl úplně v pohodě – musím říci, že i Kristýna , její manžel a i Radka byli strašně příjemní. Škoda, že nebyl čas více pokecat. Snad příště. Shara od Radky je naprosto kouzelná a všem se nám tam líbila, nádherně tmavá fenečka s ještě tmavší maskou. Byli jsme s ní všichni paf.

A takhle Ronja oblbovala fotografa:



Akce byla jako vždy super, a těšíme se na další. Děkuji opět všem fotografům: Lucce - Celestýna



Ostatní fotky z této akci najdete zde