Coursing Albrechtice u Českého Těšína

02.05.2009 18:16

V sobotu ráno ( 02.05.2009 ) nám volala Hanka, jestli bychom nejeli s nimi na coursing, nakonec jsme se odhodlali a v 13,15 jsme vyrazili na coursing s Českým psem (www.ceskypes.cz ), který se opět konal v Albrechticích u Českého Těšína.


Když jsme přijeli,tak už tam skoro všichni byli kromě Jany (organizátorky ), na kterou jsme chvilku čekali, protože ta jela s akce, která se konala na Těrlicku. Ale nikomu to nevadilo, byli jsme rádi, že pro nás uspořádala tento trénink. Bylo nahlášeno málo psů, a tak jsme se hned domluvili, že se poběží 3 běhy a první bude sólo.
Pro Picassa to byl první coursing, tak jsme s napětím čekali, jestli půjde pěkně za střapečkem, nebo jestli s ním bude muset Hanka běžet. Já mu věřila, že poběží a chlapec mě nezklamal. Běžel opravdu moc pěkně. A musím říci, že zvládl všechny tři kola.
  Dar běžel opět velmi pěkně a dokonce přeskočil položenou překážku, které leželi na zemi. Dali jsme si dvě párovky s Ronjou. Na první dva starty šel slušně, ale na třetí, to jsem myslela, že ho zabiju, vyloženě jsem na něm skoro seděla, doslova mě na start přitáhl.

 





  Musím říci, že jak běží s Ronjou v páru, tak se opravdu oba dva zlepšují. Sice chudák Ronja, protože jak spolu běželi třetí již výše zmiňovaný běh, tak se Darovi nelíbilo, že Ronja je blíže ke střapci a prostě do ní žduchnul, Ronja málem spadla, a ani se jí nedivím, vím jaké to je, když do Vás narazí tank, ale nikomu se nic nestalo a doběhli oba dva v pořádku do cíle. Sice Dar již z první kola věděl, že tam je nizoučká překážka a 2 x ji oběhl místo, aby skočil. Je to prostě palice dubová, proč by skákal, když to jde přece oběhnout.

 

 


  Musím opět všem zúčastněným poděkovat za super sobotní odpoledne a WAMI opět za nádherné fotky z akce.

  Ostatní fotky z této akce najdete  zde